Brasiliens offshoremarknad växer – inbjudan till Swedoceans medlemmar

Lars Magnusson är sedan 90-talet bosatt och arbetar i Rio de Janeiro. Han har bland annat varit ansvarig för GVA Consultants verksamhet i Brasilien under nio år och var då dörröppnare in till Petrobras och engagerad i GVAs stora FPSO projekt. Åren före GVA arbetade han med Exportrådet och i dagsläget är han engagerad i svenska företag, bland annat Crest Consultants AB i Göteborg, ett bolag som startades efter GVA.

Är ni intresserade och har möjlighet så kan ni genom Swedoceans försorg träffa Lars här i Göteborg den 11-13 december, få en uppdatering av Brasiliens offshoremarknad och diskutera affärsmöjligheter i Brasilien.  

Var och när ni träffas avtalar ni med Lars direkt via epost lars.o.m@me.com eller WhatsApp/mobil: +55 21 99159 1866.  Skicka gärna en kopia på mötesbokningen till vårt kanslist, Eva Brodén på eva.broden@sspa.se.

Lars Magnusson är del av Swedoceans satsning på att ge medlemmarna nya affärsmöjligheter och nya kontakter. Mötet med Lars är kostnadsfritt, det ingår i medlemskapet i Swedocean

Med vänlig hälsning,
Holger Eriksson
Ordförande
Swedocean

  • Share

Leave A Comment